Сити Пойнт Център - въпроси до собственика на фирма RADAR EXPRESS - Костадин Костов, който е верен слуга и подмазвач на Кирил Попов





Костадин Костов
  верният слуга и подлога на Кирил Попов.

Искаме да представим на широката аудитория един изключително честен, открит, състрадателен и безкористно прям мъж с невероятни добродетели и великолепна нравственост !!!! Собственика на магазин 79 в търговски център Сити Пойнт и собственик на фирма "RADAR EXPRESS" г-н Костадин Костов, който събира парите на втори етаж за поддръжка и охрана ! Обръщаме се към него, за да го попитаме няколко въпроса, на които г-н Костадин Костов упорито отказва да отговори.

1. Г-н Костов, на какво точно ЗАКОНОВО основание събирате парите на останалите собственици на  имоти на втори етаж в Сити Пойнт Център ?


2. Кога е била изпълнена законовата разпоредба от чл.11 ал.1 т. 4 и 5 от ЗУЕС ТУК , а именно !

  Чл. 11. (1) Общото събрание:

4. приема годишен бюджет за приходите и разходите и одобрява годишните отчети на управителния съвет (управителя), както и на контролния съвет (контрольора)

5. определя размера на паричните вноски за разходите за управлението и поддържането на общите части на сградата


Да се публикува протокола от това общо събрание, за да се види кога е взето решение за приемане на годишния бюджет и размера на паричните вноски и от кого е направено това  !!!!!!!!

3. Защо отказвате да отговорите на поставените по-долу въпроси (както си личи ТУК ) ?


Като начало ви моля да дадете "Клиентският номер" и "Оторизационния код", както и ИТН или партиден № на сметките за ток на общите части, за да бъдат проверени фактурите за ток на страниците на ЧЕЗ тук.

Колко струва водата използвана в тоалетните и моля да дадете информация за вход за да бъде проверено това на страниците на "Софийска вода" тук.

 
Моля ви да опишете и как точно и от кого се охранява търговският център и колко струва това ? Колко човека участват в охраната ?

Колко пари се дават за чистачка и консумативи ?

Колко пари се искат от собствениците на магазини на нашият етаж за поддръжка на общите части, каква е общата сума ?


4. През октомври месец 2010 година на общото събрание на етажната собственост, което вие ръководехте, защо не беше предоставен никакъв отчет на разходите и не бе дадена възможност на присъстващите да определят размера на вноските за следващата година, както изисква ЗАКОНА !? 30 ( тридесет ) ! човека присъствали на това общо събрание могат да потвърдят написаното тук !!!!

5. След като не общото събрание определя бюджета и вноските, то тогава кой го прави и на какво ЗАКОНОВО основание ????

Очакваме от г-н Костадин Костов, собственик на фирма "RADAR EXPRESS" и собственик на магазин 79 на втори етаж на Сити Пойнт Център, да си направи регистрация в блог бг ТУК и публично да отговори на зададените въпроси, защото ние мислим, че те заслужават публичен отговор. И искаме да напомним на г-н Костов, да спре да привиква при себе си, защото с основание не искаме да бъде разкривана самоличността ни пред мутрата Кирил Попов.

Чакаме отговори от г-н Костадин Костов, дано отговори преди 2068 година ! 




Г-н Костов много обича да се снима със своето лазарно оръжие !? Както сами разбирате, той не е кой знае колко интелигентен !? Изключително лицемерен човек и хитрец на дребно, гледащ единствено себе си и готов да прецака останалите заради собствената си дребна, скотска изгода ! Заради такива титани, петстотин години сме били под турско робство !!! г-н Костов е от хората дето се подмазват на богатите и е готов да краде от бедните, пример за изключително пошла природна еволюция !