"Евроарт 2004" ЕООД - на Кирил Попов далаверите.


В България масата хора работят за по 500 лева на месец, но има и такива хора, които нищо не работят, въртят далавери и имат милиони. Точно такъв е случаят с Кирил Попов собственик на "Евроарт 2004 " ЕООД.

За "Евроарт 2004" ЕООД в интернет няма информация. Не може да намерите нито офис на тази фирма, нито телефон за връзка ? Как ли тогава тази фирма намира клиенти ? Отговора е прост, не са и нужни клиенти фирмата се занимава с приватизация на общински имоти
! ТУК и ТУК ! Както и строи сгради ТУК !

От къде има средства Кирил Попов да купува "приватизира" общински имоти ? Еми от където взе пари и за да построи
Сити Пойнт Център. Чрез кредит от Общинска банка, заради близките взаимоотношения на Кирил Попов с Христо Ковачки.

Преди известно време в сайта
BUSINESS.bg Кирил Попов бе сложил профил на фирмата си, но след като за него в интернет започнаха да излизат материали за измамите и наглото му мутренско поведение ТУК, той изтри профила си от там. Само че ние предвидливо снимахме със ПринтСкриин кешираната версия на страницата в Гугъл !

       


Там можем да прочетем в презентирането на фирмата, че тя се занимава с "Търговия на дребно в неспициализирани магазни с разнообразни стоки". Със същия успех можеше да се напише, че фирмата се занимава с разни неща на разни места ! Само че това не е вярно, фирмата се занимава с приватизация на общински имоти, строителство, далавери, измами и кой знае още какво !?

Чудно защо Кирил Попов свали профила на фирмата си от Business.bg ? Явно за да не се види, че отново лъже нагло и безскрупулно ! Кире, късно е, отново си хванат в измама, този път за дейността на фирмата ти ! А какво ли още има да крие Кирил Попов, дали данъчни измами ?



Така че уважаеми читатели, вие докато бъхтите за 500 лева на месец, разни мутри правят милиони и лъжат публично, после се покриват и продължават да въртят далавери !? Но така е в държавата на мафията, тук има роби и мутри ! Това е положението !