Сити Пойнт Център - незаконното заведение на Кирил Попов.



Кирил Попов собственик на "Евроарт 2004" ЕООД е човек, за който законите в държавата са нещо незаслужаващо внимание. Види ли закон, Кирил Попов просто маха с ръка, все едно пред него се е изпречила пръдня и продължава ! Този човек е факир в това да прави каквото си иска, а в упорството и наглостта си надминава всички литературни герои измислени в този род тематика. Ако бяхме в нормална държава Кирил Попов отдавна да е в затвора за данъчни измами, но тук в Мутристания, освен че не е в затвора, той дори си построи заведение под сервитута на високо напрежение !?!?!?!?!?

Ако искате да хапнете манджичка като над вас минават 10 000 волта, заповядайте в Сити Пойнт Център, Младост 1А. На гърба на сградата може удобно да се настаните в шикозното ресторантче и да си кусате чорбичка и хапвате катрофки, докато над главите ви минават жиците на един от централните софийски електропроводи !

Как е допуснат този мега абсурд, това няма как да бъде обяснено ? Как е възможно да бъде направено заведение под сервитута на високо напрежение ???? Еми не може !


В подробния устройствен план на Младост 1А
ТУК се вижда, че границите на сградата Сити Пойнт Център са точно до сервитута на високо напрежение. Но от Гугъл Мапс ясно се вижда как има престройка, която влиза в границите на сервитута !?

          

          



На първата снимка се вижда заведението, а на втората неговото разположение спрямо плана на подробния устройствен план на Младост 1А. Тоест, това заведение е НЕЗАКОННО !!!! И то два пъти е незаконно ! Първият път, защото в градоустройствения план не влиза в границите на сградата и втори път, защото е под сервитута на високо напрежение !!!!!

Само че това заведение е на мутрата Кирил Попов, а този човек, както видяхме вече, законите си ги слага на сервитута !

Да видим дали държавните органи ще си свършат работата... или ще отидат до мястото, Кирил Попов ще ги нагости с манжица и ще ги захлеби и за вкъщи и те ще си отидат доволни и щастливи !

           


България, държавата на мафията, всичко е възможно и всичко е позволено... за някои !  И като доказателство за това, само искам да ви кажа, че до заведението, пак под сервитута на високо напрежение Кирил Попов построи и МАГАЗИН и се опитва да го отдаде под наем ???? Ако не вярвате, отидете на Младост 1А бул." Александър Малинов" 23 и на гърба на сградата вижте сами. И се пазете от жиците, че знае ли човек ! Не случайно е забранено строителството, търговията и отдиха под високо напрежение, може да се окаже нездравословно !